Друкарня Epica Group – потужний помічник вашого бізнесу

Номер оголошення 284545

Опис

Інформативна друкована продукція сприяє результативним і швидким комунікацій з цільовою аудиторією. Друкарня Epica Group вже 12 років виробляє поліграфію для комерційних цілей.
Наші основні переваги - це:
• Передове обладнання, якісні матеріали ― запорука довговічності, надійності нашої продукції, яка виглядає при цьому і дорого, і красиво.
• Наша друкована продукція буде працювати на Вас і для Вас самостійно, без Вашої прямої участі. Вона буде продавати замість Вас, буде презентувати торгову марку, фірму, бренд з найбільш вигідної сторони.
На базі власних виробничих потужностей площею 1 000 м2 ми друкуємо поліграфію для підприємств усіх сфер бізнесу, ресторанів, кафе і готелів завжди в строк. Співробітники нашої друкарні напрацювали алгоритми оптимізованої роботи і схеми використання сировини, щоб заощадити Ваш рекламний бюджет.
З допомогою ресурсів друкарні Ви без праці зможете домогтися швидкої окупності і високої продуктивності промоушн-кампанії. Це не просто поліграфія, реклама або друкована продукція – це Ваш шанс бути ближче до клієнтів!
Щоб отримати ефективний інструмент продажів прямо зараз, телефонуйте за тел. або пишіть на пошту order@epicagroup.ru ; https://epicagroup.ru/

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)