Номер оголошення 250443

Опис

В компанії відкрита дистанційна вакансія — Помічник інтернет-маркетолога. Ми шукаємо цікаву людину, яка стане частиною нашої невеликої та дружної команди, які будуть розвиватися та зростати разом з нами. Ми пропонуємо: - цікаву роботу, стабільний заробіток. Бажання працювати з інтернет-проектами і віддалено взаємодіяти з людьми, працювати з великим об'ємом інформації. Обов'язки: Розміщення завдань на фрілансі, відбір фрілансерів Перевірка виконаних завдань по ТЗ Взаємодія з виконавцями Аналіз пошукової видачі і конкурентів Пошук зображень для сайтів і рекламних кампаній Публікація тексту, статей, фото на сайті Редагування фотографій в фотошопі Створення лічильників метрики Внесення правок в рекламні кампанії по ТЗ Вимоги: Хороший інтернет (для відео зв'язку скайпу) Досвід роботи з конструкторами сайтів(правки) Аналітичний склад розуму, Вміння працювати в фотошопі на мінімальному рівні Високий рівень відповідальності за термінами завдань Розуміння загальних принципів роботи пошукових систем і контекстної реклами Величезний інтерес, бажання вчитися та розвиватися в області інтернет маркетингу(контекстна реклама, SEO, таргетована реклама) Умови: Завантаження залежить від кількості завдань, але в мережі потрібно бути з 10:00-18:00 по Москві в меседжере телеграм і скайп. Надаємо можливість безкоштовно пройти необхідні курси з онлайн маркетингу Можливість професійного та кар'єрного росту Тестове завдання: Знайти 10 конкурентів по контекстній рекламі по регіону Москва, і надати по ним звіт у довільній формі на пошту pavel.kazakov88@gmail.com у листі вкажіть ваші контактні дані, для оперативного зв'язку.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)