Купити обприскувач або замовити переобладнання сівалок

Номер оголошення 235995

Опис

Для максимально точного контролю використання коштів, при внесенні добрив вигідніше використовувати рідкі добрива. З цієї причини багато аграрії задаються питанням, що краще – купити обприскувач причіпний або модернізувати сівалку (культиватор) для внесення рідких добрив.

Пропонована компанією «Комплексний Агросервіс» послуга з модернізації сівалки дає ряд переваг, які ви не отримаєте, якщо просто встановіть причіпний обприскувач.

Комп'ютер «Водолій» з GPS модулем синхронізує роботу насоса зі швидкістю техніки

Комп'ютер обприскувача «Водолій» з GPS модулем створений для контролю за точністю дози внесення добрива. Його основне завдання – синхронізація темпу подачі робочої рідини зі швидкістю руху техніки по полю. При змінах швидкості руху, змінюється інтенсивність роботи насоса обприскувача. Саме цей прилад і є головною родзинкою системи внесення рідких добрив, яка може бути встановлена на плуг або сівалку.

Використання такого підходу знижує витрата добрив до 40%, при зростанні урожайності до 20% (дані експертної оцінки кафедри агрокультури Мелітопольського Аграрного Університету). Якщо швидкість руху перевищує можливості насоса, лунає звуковий сигнал і виводиться повідомлення на екран, щоб водій вжив заходів.

Модернізація сівалок і культиваторів для внесення рідких добрив

В результаті дообладнання сівалки або культиватора (вже наявної у вас техніки) зникає необхідність купувати нову і переплачувати. Установлений у процесі модернізації насос обприскувача, буде працювати під управлінням бортового комп'ютера «Водолій». Завдяки такій комбінації ви отримаєте точне дотримання норм внесення рідких добрив.

Наявність GPS модуля дає ще ряд можливостей. По-перше, це можливість бачити розташування техніки в режимі реального часу. По-друге, це можливість збереження історії обробок полів для аналізу. Система управління сільгосппідприємством, доступна для користувачів через інтернет, дозволяє контролювати і враховувати кількість внесених на території кожного поля добрив. Ведеться облік урожайності та інших параметрів.

Замовити оренду обприскувача «Водолій»

Як варіант, ви можете замовити оренду обприскувача «Водолій» для внесення в грунт або позакореневе підживлення рослин. Остання можлива навіть по полю з рослинами у фазі кущіння (при зростанні до 50см) завдяки шин низького тиску, з тиском на ґрунт до 160 гр/см2.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)