МПІ VIROPACK(софосбувир)400мг, таблетки для продажу

Номер оголошення 198528

Опис

МПІ VIROPAC плюс ( sofsobuvir 400 мг + ледипасвир 90 мг ) 28 таблеток

це комбінації двох препарат для лікування гепатиту С. його призначають в один день таблетки, що містить 90 мг вірусний інгібітор ns5a ledipasvir і 400 мг софосбувир, нуклеотидний інгібітор вірусної РНК-полімерази.

Ледипасвир/софосбувир розроблений фармацевтичною компанією "Гилеад сайенсиз" і вперше представлені на ринку в жовтні 2014 року. Приймати щодня протягом 8-12 тижнів, вона забезпечує вилікування від 94% до 99% у людей, інфікованих генотипом 1 (найбільш часта форма гепатиту C в США і деяких європейських країнах), незалежно від наявності або відсутності цирозу печінки або до невдалого лікування. Вона також була оцінена для лікування інших інфекцій, гепатит З генотипи, і показали багатообіцяючі результати в генотипах 3 і 4

Показання та використання МПІ Viropack плюс

Пив Viropack плюс зазначено з або без рибавірину для лікування пацієнтів з хронічним вірусом гепатиту C (ВГС) генотипу 1, 4, 5, або 6 інфекцій.

МПІ Viropack плюс дозування і Адміністрації

Рекомендоване Дозування

Рекомендоване дозування МПІ Viropack плюс одна Таблетка приймається один раз в усній формі щодня з або без їжі.

Механізм дії Viropack плюс (Ледипасвир 90 мг + Софосбувир 400 мг):

- Ледипасвир інгібітор білка ns5a ВГС, орієнтованих на ВГС білка, який має важливе значення для реплікації РНК і складання віріонів ВГС. Біохімічні підтвердження інгібування білка ns5a ледипасвир в даний час не можливо, як білка ns5a не має ферментативної функції. У пробірці вибір резистентності та перехресної резистентності дослідження показують мішеней білка ns5a ледипасвир як його способу дії.
- Софосбувир-пан-генотипічна інгібітор РНК-залежної РНК-полімерази NS5B ВГС, яка необхідна для вірусної реплікації. Софосбувир є нуклеотидним проліки, яке піддається внутрішньоклітинного метаболізму у формі фармакологічно активний аналог уридина трифосфат (з GS-461203), які можуть бути включені в РНК ВГС в NS5B полімерази і діє як ланцюг Термінатор. В GS-461203 (активний метаболіт софосбувир) не є інгібітором людського ДНК і РНК-полимераз, ні інгібітором мітохондріальної РНК-полімерази.

** Зберігати при температурі не вище 30 градусів Цельсія, у сухому місці.
Тримайте з достигаемости дітей.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)