Тренажер Бізон 1м - богатирська сила

Номер оголошення 296257

Опис

Тренажер Бізон 1м і система вправ Сотского розроблена для швидкого збільшення сили рук. Конструкція тренажера нагадує кухонну гойдалку з двома обертовими ручками, де з допомогою контргайок створюється сила тертя на ручках - виконуються обертальні і згинально-розгинальні рухи з рівномірним навантаженням по всій амплітуді руху, тобто в будь-якій точці на м'язи прикладається однакову напругу. На диску записані вправи повторюючи які опрацьовуються м'язи по всьому периметру руки, за 15 хвилин комплексу - руки стають як кувалди, пальці, кисть, передпліччя, плечовий пояс горять вогнем з першого тренування, далі ефект ще більше.

Кому він потрібен? Ти профі у своєму виді спорту, але досяг межі і показники не ростуть, з допомогою тренажера Бізон 1м і системи Сотского в роботу включаються раніше не задіяні м'язові волокна, і йде стрімкий приріст сили (пальці, кисть, передпліччя), зміцнюються сухожилля. До того ж не вимагає особливого часу і місця на тренування, можна займатися сидячи в машині, в офісі, у відрядженні і т. д.

Ти офісний працівник і весь час йде на роботу і на дорогу, 15 хвилин в день виділити на тренажер Бізон 1м (і через 2 місяці, гнути 200мм цвяхи і рвати колоди карт) зможе кожен.

Тобі лікарі заборонили займатися спортом, і давати навантаження, небезпека повторних інсультів, хвороби суглобів і т. д і т. п. Я пройшов через це 9 років тому, тренажер витягнув - 1.Тренуючись з Бізоном у тебе рівне дихання.

2.Йде вплив на акупунктурні точки на руках.

3.За рахунок м'язових скорочень кров приливає до рук, а не в голову.

4.Обертальні рухи опрацьовує кожен суглоб руки з рівномірним навантаженням, поліпшується метаболізм і вироблення змазки в суглобах, подаються поживні речовини і виводяться токсини з проблемних місць, відновлюються місця травм і надривів, йдуть солі.

5.Виконуючи вправи, контролюєш однакову навантаження на обидві руки і однакову синхронність рухів, рухів рук, йде вплив на нервову систему, налаштування та відновлення нервових зв'язків.

Найголовніше, що повторивши комплекс вправ (який йде в комплекті на диску) Ви з першого тренування, відчуваєте, що раніше руки такого навантаження не відчували, і такого відкликання в руках у Вас не було. 15 хвилин в день і ти Богатир. Гарантія на тренажер 2 роки.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)