аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори
аніматори

Номер оголошення 173951

Опис

Розважальне наукове шоу в ігровій формі познайомить зі світом науки дорослих Вінниці та Вінницькій області. "Магічні" перетворення у виконанні веселих "професорів" супроводжуються видовищними спецефектами: димовими кільцями, вогнем в руці, вибухами і їстівними паличками, охолодженими в рідкому азоті, ніж створить святкову атмосферу і стане родзинкою даного вечора.

Шоу з рідким азотом - це яскраве, креативне і інтерактивне супершоу на вашу вечірку. Екстремальні температури (-196 С), азотний вибух, пінні вулкани, заморожування квітів, розбивання квітів, обливання рідким азотом, заморожування фруктів та попкорну, частування рідким азотом, вогненний фаерболл, КРІО-БАР і азотне нітро-морозиво! До речі спиртне можна не тільки пити а й намазати на бутерброд !!!

Науковий драйв і повний ексклюзив! Шоу інтерактивно: ваші гості візьмуть участь в програмі.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Игорь : Арина Тищенко
Заказывала это шоу дважды на День рождения своего сына. Сказать, что он и все его друзья были в восторге, ничего не сказать. Даже взрослые были приятно удивлены возможностями Лаборатории и даже второй раз всем дико понравилось ибо шоу и представления меняются и их разнообразие очень большое. Сами понимаете как детям трудно найти что-то интересное. Люди в костюмах Лунтика, клоуны и фокусники уже давно приелись, а Лаборатория это действительно очень футуристично, увлекательно и даже познавательно, потому что в школе на химии, дети максимум увидят изменение жидкости в пробирке, а тут это на уровне фантастики. Очень рекомендую, не Вы ни ваши дети не пожалеют и не заскучают не на минуту.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)