Пропонуємо програму обліку продажу та ремонтів (послуг)
Пропонуємо програму обліку продажу та ремонтів (послуг)
Пропонуємо програму обліку продажу та ремонтів (послуг)
Пропонуємо програму обліку продажу та ремонтів (послуг)
Пропонуємо програму обліку продажу та ремонтів (послуг)
Пропонуємо програму обліку продажу та ремонтів (послуг)

Номер оголошення 255274

Опис

Програмне забезпечення призначене для ведення обліку продажів товару та (або) ремонтів будь-якої техніки та наданням послуг підприємствами або фізичними особами. Автоматизація проводитися шляхом нанесення на квитанції штрих-кодів з подальшим його зчитуванням за допомогою сканера штрих-кодів та автоматичним виконанням дій оператора. Завдяки даному програмному забезпеченню можливо ведення:
1. Єдиної клієнтської бази. По клієнту можливо ведення обліку передплат, часткових оплат, нарахувань виконавцям робіт та облік постачальників, а також інших витрат. Прибуток за продажів товару або ремонт/роботу рахується тільки у випадку повної оплати клієнтом. Кожен контрагент може вести свої окремі нотатки по клієнту, що будуть доступні лише йому.
2. Ведення наданих ремонтів та послуг дозволяє виводити замовлення та їх стан, зберігається повна історія ремонтів по контрагенту, існує пошук по ремонту замовнику, можливий частковий розрахунок за ремонт/роботу та багато іншого.
3. Ведення продажів. По кожній продажі виводиться статус оплати, товари до документу продаж надаються на пряму зі складу, можливо використання сканера штрих-кодів, одразу виводиться що прибуток буде отриманий за кожен товар окремо, та загалом по накладній, при роботі з кожною накладною фіксується співробітник що з нею працював.
4. Ведення складських залишків. Можливо розподілити товар по рівням, до 10-ти рівнів, гнучкий система пошуків, кожен товар має закупівельну ціну та ціну реалізації, можлива прив'язана язка ціни до зміни курсу.
5. Ведення бухгалтерії. Перегляд, нарахування та виконання зобов'язань по виплатах перед виконавцем робіт та постачальниками, перегляд поточних робіт по стану виконання, нарахування та сплата витрат, заміна рахунків, переміщення коштів між рахунками.
Тел.: (063) 503-10-26. Валентин.




Додаткова інформація на сайті sar2.at.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)