тютюн, махорка тютюнова пил
тютюн, махорка тютюнова пил
тютюн, махорка тютюнова пил
тютюн, махорка тютюнова пил
тютюн, махорка тютюнова пил
тютюн, махорка тютюнова пил

Номер оголошення 229682

Опис

Продам тютюн : від виробника!

Відмінно підходить для самокруток і набивання цигаркових гільз, в наявності є 2Болгарских сорти легкий та середньої міцності, Американський трохи міцніше, Таврійська махорка середньої міцності і міцна!Тютюн фасували у пакети по 100грам. Пакету вистачає для набивання більше 200 сигарет. Вартість махорки-40гривень за пачку вагою 100 грам. Сигаретний тютюн 80гривень.

Є машинки для набивання гільз, польські та норвезькі хорошої якості і гільзи. Діє гнучка система знижок.

Телефонуйте домовимося!

Прекрасне добриво

Тютюнова пил для грунту цінується фосфором, азотом, калієм, що помітно поліпшить грунтовий склад, життєдіяльність рослин, позитивно позначиться на врожайності.

Застосовуйте її під перекопування навесні і восени, при закладці газонів: пил (2-4 гр) на квадратний метр землі.

Коли висаджуєте саджанці, в кожну посадкову яму додайте 0,5 кг пилу.

При пересадці квітів, перемішуйте з почвосмесью.

Від шкідників

Сміливо використовуйте тютюнову пил від мурах, попелиці, блішок і мідяниці. Нею можна обкурювати і опыливать рослини, застосовувати у вигляді настоїв.

Важливо проводити заходи в суху погоду, коли немає вітру. Повторіть процедуру через 7 днів. У перший раз обробка знищить сам вогнище, у другій, позбавить від яєць та личинок.

Обпилювання. Можна опыливать тільки тютюновим пилом або змішати з золою (у рівних частинах, де на квадратний метр береться 20 гр пилу).

Обробка настоєм. Готуйте настій з тютюнової пилу: в 10-літрове відро засипте пил (400 гр) і настоюйте дві доби, періодично перемішуючи. Процідіть і розведіть концентрат водою (подвійний об'єм). На 10 літрів настою додайте жменю попелу і терте господарське мило (50 гр). Засобом потрібно обприскати 3 рази через 10 днів. Перед збором врожаю (за два тижні) все обробки припинити.

Обприскування відваром. Готується відвар швидше, ніж настій і нічим йому не поступається за своїми якостями: пил (0,5 літра) залийте літром води і після закипання варіть півгодини. Рідина википатиме, додайте воду до початкового об'єму. На добу відвар ставте в темне місце, а після процідіть. Для обприскування концентрат (1 частина) розведіть водою (3 частини), додайте господарське мило (50 гр). Ця пропорція на відро води.

Обкурювання пилом тютюну. Відразу скажемо, що для бджіл це нешкідливо. Однак запах їх відлякує. Рекомендується проводити процедуру після цвітіння ягідників, кущів та плодових дерев.

Надіньте марлеву маску, і в старому відрі розпаліть дрібні дрова, стружку або тріски. У розгорівся багаття киньте тютюнову пил (на квадратний метр – 5-10 гр) і на дві години залиште. Обкурювання в теплиці або парнику позбавить посадки від білокрилки, попелиці та трипсів. Всередині закритої теплиці знаходиться не можна.

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Тернополя та Тернопільської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Тернополя та Тернопільської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)