Польська робоча віза

Номер оголошення 252140

Опис

Центр візової підтримки пропонує оформлення пакету документів для польської робочої візи. 100% гарантії і якості.Проконсультуємо по легальному працевлаштуванню за кордоном.Ви можете прийти до нас в офіс або отримати консультацію по телефону.Працюємо з клієнтами з усіх міст України,відправляємо готовий пакет документів поштою. Надаємо допомогу в заповненні анкети на польську робочу візу в електронному та рукописному вигляді. Погодьтеся, консулу приємніше взяти в руки електронно заповнену анкету , у нього немає часу на розгляд нерозбірливо заповненої анкети від руки з помилками, легше відразу поставити відмову у візі. Відповідно, у Вас є перевага перед людьми, які заповнили візову анкету самостійно, адже Вам гарантовано не відмовлять у візі. Ми працюємо з клієнтами з усіх міст України. Готову анкету можете отримати у нас в офісі або на електронну пошту, роздрукувати .Звертайтесь, завжди раді допомогти!

Наш офіс: м. Суми,вул. Набережна р. Стрілки, 46,оф.15,3 пов.(Будинок Природи)

.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Татьяна : Долбанные мошенники, не советую с ними связываться

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)