Бодіфлекс

Номер оголошення 55380

Опис

Що таке «Бодіфлекс«? Це дихальна гімнастика, розроблена американкою Грір Чайлдерс. Її вправи збагачують кров киснем. Крім того, «Бодіфлекс» зміцнює м'язи живота і масажує органи черевної порожнини, що допомагає впоратися з проблемами кишечника і запори. Щоб освоїти «Бодіфлекс», необхідно навчитися «дихати животом», або, іншими словами, робити глибоке діафрагмове дихання. При народженні ми всі дихаємо животом, а груди залишається практично нерухомою. З віком у нас зростає нервове напруження і наші внутрішні органи, в тому числі м'язи діафрагми, починають все більше і більше напружуватися. Тому дихання зупиняється посеред грудей і ми використовуємо легкі всього на 20%, так як дихаємо лише їх верхньої частиною. Між тим люди століттями використовували глибоке діафрагмове дихання для поліпшення свого здоров'я і самопочуття - адже правильно дихаючи, ми чистимо клітини свого організму природним шляхом, збільшуємо об'єм легенів, оздоровлюємо серцево-судинну систему, зміцнюємо імунітет. Практично всі жінки прагнуть поліпшити свій зовнішній вигляд, адже не секрет, що від нього багато чого залежить.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)