ВТМ 10-0001ПБ ухл4 – стаціонарний сигналізатор горючих газів

Номер оголошення 262626

Опис

Сигналізатор СТМ-10 призначений для безперервного автоматичного контролю довибухонебезпечних концентрацій горючих газів, парів та їх сумішей у повітрі робочої зони і видачі сигналізації про перевищення встановлених порогових значень. Область застосування сигналізатора: контроль повітря робочої зони приміщень і відкритих майданчиків вибухо - і пожежонебезпечних хімічних, нафтохімічних і нафтопереробних виробництв, інших галузей промисловості в умовах макрокліматичних районів з помірним і холодним або вологим тропічним кліматом, а також плавучих бурових установок (ПБО), об'єктів річкового і морського транспорту в умовах макрокліматичних районів з умереннохолодным і тропічним морським кліматом.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)