Магазин дитячого одягу та аксесуарів ZiziBoba
Магазин дитячого одягу та аксесуарів ZiziBoba
Магазин дитячого одягу та аксесуарів ZiziBoba
Магазин дитячого одягу та аксесуарів ZiziBoba

Номер оголошення 251538

Опис

В інтернет-магазині ЗизиБоба багато розвиваючих і м'яких іграшок, ілюстрованих книг з переливчастими деталями, колясок для новонароджених і іншої продукції. Всі товари компанії відрізняються довгим терміном служби, презентабельним зовнішнім виглядом, оригінальними дизайнерськими рішеннями і високим рівнем комфортабельності. Висококваліфіковані консультанти із задоволенням відповідять на всі виникаючі у вас питання, озвучать докладні характеристики щодо продукції, яка вас цікавить, допоможуть оформити замовлення і оплатити його на взаємовигідних умовах. Регулярні акційні пропозиції та сезонні розпродажі дають можливість істотно заощадити на покупці. Компанія ZiziBoba здійснює доставку товару в різні точки Російської Федерації сучасними транспортними компаніями. Всі товари наділені відповідними сертифікатами якості визнаного зразка, і мають гарантією. Online консультанти працюють цілодобово, без перерв і вихідних. Порадуйте власної дитини елегантним, привабливим і унікальним презентом вже безпосередньо сьогодні!

Даруємо купон VSEGDA5 - знижка 5% на будь замовлення від 3000 рублів, без обмеження терміну дії.
https://ziziboba.ru/
127015, р. Москва, вул. Б. Новодмитровская, д. 14, стор 2

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Elena : Прекрасный магазин, постоянно заказываем там дочке одежду,отличные цены

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)