Лікування вітиліго , псоріазу, вовчанки

Номер оголошення 16929

Опис

sanum cutis lechenie vitiligo psoriaza volchanka

Представляємо Вам революційну серію препаратів - «Sanum Cutis» (у перекладі з латинського - здорова шкіра). Беручи до уваги складність і багатогранність таких захворювань, як псоріаз, вітіліго і вовчак, підхід до них повинен бути комплексний, тобто допомога організму повинна здійснюватися як зсередини, так і зовні.

Капсулированный «Sanum Cutis» - це серія ( для кожного захворювання своя серія препарату "Sanum cutis" ) натуральних препаратів, що не мають не гормональних, ні хімічних сполук. Вони складаються з серії біоактивних речовин, дія яких спрямована на боротьбу з такими захворюваннями як: псоріаз, вітіліго і червоний вовчак.

"Sanum Cutis" № 1 - дія препарату спрямована на боротьбу з таким захворюванням, як псоріаз. Він поєднує в собі дві ( 2 ) основні стратегії: анти-цитокиновая стратегії і анти-Т-клітинна стратегії, проявляючи кровоочисний, протизапальну, десенсибілізуючу і заспокійливу дію, позитивно впливає на обмін речовин, роботу імунної системи і на весь ШКТ (шлунково-кишковий тракт) в цілому. Покращує функціональний стан шкіри і подовжує процес ремісії клітин шкіри.

"Sanum Cutis" № 2 - дія препарату спрямована на боротьбу з таким захворюванням як вітіліго. Завдяки своєму унікальному складу, дана серія препарату, сприяє вироблення нових меланоцитів, які в свою чергу, без особливих "раздрожителей" (ультрафіолет ), природно (як у здорового організму) виробляють меланін. Препарат також має заспокійливу дію і також є потужним імуномодулятором.

"Sanum Cutis" № 3 - препарат направлений на боротьбу з захворюванням - червоний вовчак. Завдяки своєму унікальному складу, дана серія препарату нормалізує імунорегуляторні процеси в організмі, що тягне за собою усунення утворення антитіл. Препарат також сприяє нормалізації гормонального фону в організмі, а зокрема нормалізує вироблення такого гармона, як естроген.

Головна мета курсу «Sanum Cutis» - це збільшення періоду ремісії клітин шкіри, а в подальшому поступове позбавлення від недуги.

Курсової препарат "Sanum Cutis" не має ні гормональних, ні хімічних сполук. Препарат не поширюються через аптечні та дистриб'юторські мережі. Цей препарат можна замовити тільки у нас, у виробників.

Звертайтеся та замовляйте свій, індивідуальний курс "Sanum Cutis" і ми допоможемо Вам повернути повноцінний і яскравий образ життя!

Ваша краса - це шкіра! Шкіра - дзеркало здоров'я всього організму людини!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Sanum : http://cutis.net.ua

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)