Знижка 50% на борту палетні

Номер оголошення 347226

Опис

З 05 лютого 2018 р. по 31 грудня 2018 р. всім клієнтам надається 50 % знижка на палетні борту з послуг "Перевезення збірних вантажів", "Доставка вантажів в мережеві магазини" при відправленні вантажів з/на: Новосибірськ, Єкатеринбург, Перм, Челябінськ, Ростов-на - Дону, Краснодар.

Палетний борт являє собою дерев'яну збірну конструкцію з стандартного європіддони, складальних палетних бортів і жорсткої кришки. Надійно захищає вантаж при транспортуванні.

Умови діють на міста, в яких надається послуга ПБ (цифра 2 в прайс-листі)! Замовити дану послугу ви можете при здачі вантажів або заповнивши заявку на забір вантажу силами нашої компанії. Зверніть увагу, палетний борт не видається і використовується тільки для перевезення між складами компанії.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)