їжа заказ скрипт | онлайн замовлення їжі скрипт

Номер оголошення 306824

Опис

https://www.phpscriptsmall.com/product/hotel-restaurant-reviews-and-feedback-script/

У цьому скрипт онлайн доставка їжі це найдешевший і простий сценарій в наш час. Ідеальне рішення для пошуку кращої готелі та ресторані, виходячи з ціни, рейтинги та відгуки. Знайти найближчий готелі для замовлення їжі з високим класом статики всіх готелів, що відповідає Вашим інтересам.

В нашому готелі відгуки про ресторани і скрипт зворотного зв'язку, клієнти мають можливість переглянути готелі і дати зворотний зв'язок. Рейтинги готелю включені користувачеві послуг, у вартості продуктів харчування і місцях дорого.

Скрипт онлайн замовлення їжі і скрипт онлайн доставка доставки замовити рецепти як пошук найближчого місця розташування і вибирайте рецепти на свій смак.

В цей останній момент опитування, замовлення їжі підвищує цінність сценарію надзвичайно сказати, загальний огляд. У кращі свої відгуки про готелі ресторан і скрипт зворотного зв'язку при мінімальних витратах з високою-кінець настроюються функцій, щоб досягти клієнтів.

Готель і ресторан пошук збільшуючи ненормально в онлайн, тому що це один з найбільш швидко зростаючих індустрії за останні 5 років. З-за інтенсивного руху і відсутність часу люди завжди підбираючи кращий сайт для бронювання онлайн, щоб досягти клієнтів.

РНР скрипти ресторан має багато бізнес огляд систем, він підтримує банерна реклама, підтримка Google Adsense-це їжа того, скрипт може зареєструвати себе і клієнтів можна шукати у відповідності зі своїми потребами, він має дещо категорії лістингу характеристика, адаптивний дизайн, який робить сайт доступним з усіх пристроїв.

Наші відкритим вихідним кодом ресторан бронювання час завантаження скрипт повністю оптимізований для близько 10 секунд, що робить його зручним для користувачів. Цей скрипт розроблений на мові PHP і MySQL, так що він буде підтримувати більш ніж мільйонами користувачів у базі даних і SEO-дружні URL-адрес.

Зв'язатися з нашими PHP-скрипти Центр команди

URL сайту: https://www.phpscriptsmall.com/

Пишіть нам: support@phpscriptsmall.com

Телефонуйте: Індія (+ 91) 9841300660

Телефонуйте: (США) – (+1) 325 200 4515

Телефонуйте: (Великобританія) – (+44) 203 290 5530

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)