Безкоштовний сервіс по розкрутці в соціальних мережах

Номер оголошення 281252

Опис

Безкоштовний сервіс по розкрутці в соціальних мережах SocPromo24.com

Отримуйте лайки, коментарі і передплатників абсолютно безкоштовно. Зберіть ЖИВУ аудиторію в Instagram і Вконтакте.

Це хороший спосіб розкрутити групу Вконтакті, стати популярнішим в Instagram і залучити потенційних покупців.

Розкрутка полягає в зароблянні балів за підписки, лайки і коментарі до постів інших користувачів і різних груп. Зароблені бали можна витратити на розкрутку свого облікового запису. Якщо у вас немає часу, щоб заробляти бали, їх можна придбати за доступними цінами і відразу ж почати розкрутку!

Унікальність сервісу полягає в тому, що на сервісі тільки Жива та Активна аудиторія, на сервісі немає ботів. Всі дії виконуються виключно людьми! Ми проти чорної і не якісної розкрутки!

2. Чому тільки живі люди?

Розкрутка полягає в зароблянні балів за підписки, лайки і коментарі до постів інших користувачів і різних груп, які розмістили в сервісі замовлення на розкрутку.

Всі дії в особистому кабінеті може робити тільки людина, яка заробляє бали, виконуючи перелічені вище дії або оформляє замовлення на розкрутку свого особистого облікового запису (лайки, підписки, коментарі і т. д.

Всі дії робляться реальними користувачами, тому на сервісі виключно жива аудиторія.

3. Технічні особливості сервісу

Проект написаний на NodeJs, що дозволяє швидко і ефективно обробляти велику кількість даних серверної частини, і стає все краще з кожним днем, справляється з тисячами одночасних з'єднань на цілком звичайному залозі.

Продуманий до дрібниць дизайн проекту дозволяє легко користуватися сервісом з будь-якого сучасного пристрою, будь то планшет, телефон або комп'ютер. Респонсивный дизайн, інтуїтивно продуманий особистий кабінет користувача робить розкрутку простий і без особливих зусиль.

4. Демонстрація накрутки

Передплатників у групу можна накрутити без особливих зусиль - на даний момент 10-50 кожен день можна отримати, і це число збільшується з кожним днем, так як сервіс по раскруткеѕосргомо24.сомнабирает все більшої популярності з кожним днем.
Що стосується друзів, є обмеження самої соціальної мережі ВК, максимум до 35-50 в день. Якщо більше можна отримати бан за накрутку. Ви можете скористатися послугами сервісу, він не дасть вам отримати більше 50 друзів в день, щоб соціальна мережа ВК не застосовувала до вас штрафних санкцій.

Приємною розкрутки, от до речі промо ролик: https://www.youtube.com/watch?

Посилання на сайт: http://socpromo24.com

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)