Поліграф (детектор брехні)

Номер оголошення 314173

Опис

Компанія експертів поліграфологів «Всеукраїнська Асоціація Поліграфологів» проводить перевірки на детекторі брехні по всій Україні.

Найчастіше до нас звертаються з питань розслідувань:

• Крадіжки (хто вкрав гроші, золото, коштовності, документи, антикваріат, інші матеріальні цінності?);

• Нестачі (чому сталася недостача, де або у кого зараз знаходиться відсутні матеріальні цінності, хто організатор махінації. Яким чином була організована змова між співробітниками, з ким вступив у змову Ваш персонал? За яку суму грошей продали крадене?)

• Питання по персоналу (проведення скринінгу при працевлаштуванні.

1. Скринінг дозволяє створити потужний «фільтр», який вбереже Ваш бізнес від співробітників з прихованими факторами ризику, людей впроваджених в вашу компанію з метою зливу комерційної таємниці, людей, що приховують серйозні правопорушення на попередніх місцях роботи.

2. Планова перевірка персоналу на детекторі брехні дозволить встановити групу приховуваних фактів співробітниками від адміністрації, в тому числі ряду фінансових махінацій, крадіжки і приховування важливої інформації.

3. Перевірки на поліграфі персоналу, що звільняється допоможуть Вам розібратися в істинних причинах раптового звільнення співробітника. Якої шкоди для компанії допустив даний співробітник? Чи передавала ця людина комерційну інформацію Вашим конкурентам?

• Сімейні питання на детекторі брехні. Наші експерти поліграфологи допоможуть Вам розібратися в питаннях вірності, встановлення факту подружньої зради, виявлення осіб, причетних до зради, встановлення обставин і подій подружньої невірності.

Фахівці нашої компанії по всій Україні проведуть перевірку на детекторі брехні в максимально оперативні терміни. Всі послуги надаються в умовах повної анонімності і конфіденційності. Телефонуйте зараз і отримаєте відповіді на питання, які позбавили Вас сну і спокою!

Проводимо тести на поліграфі (детекторі брехні) в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі, Львові, Черкасах, Житомирі, Кропивницького, Запоріжжі, Кривому Розі, Івано-Франківську, Ужгороді, Сумах, Вінниці та інших містах України. Тобто, така послуга як перевірка на детекторі брехні доступна у всіх обласних центрах.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)