ТароТаро - астрологічний портал
ТароТаро - астрологічний портал
ТароТаро - астрологічний портал
ТароТаро - астрологічний портал

Номер оголошення 251522

Опис

Хочете зробити ґрунтовну зміну вигляду, плануєте змінити знудила зачіску на стильну стрижку? Ознайомтеся з достовірним місячним календарем, і підберіть особливо підходить для запланованого заходу день. Плануєте чудово провести вечірку в компанії найближчих подружок, яка запам'ятається всім? Зупиніть свій вибір на одному з цікавих ворожінь. Зустрілися невідомим досі хлопцем, але не впевнені в правильності своїх почуттів? Деталізований романтичний гороскоп і таблиця зіставлення сумісності допоможуть визначитися з вибором. На web-сайті ТароТаро опубліковані розгорнуті властивості кожного з дванадцяти знаків Зодіакального кола, завдяки яким ви зможете краще упізнати своїх родичів, товаришів або коханого, навіть краще пізнати себе. Розділ з вітальними листівками нагоді тим, хто хоче неповторно привітати найріднішу людину з наступаючим святом.Наснився дивовижний сон, і хочете розібратися в його символізм? Инноваторский тлумач сновидінь обов'язково вкаже відповідь на питання.

http://www.tarotaro.ru/

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки
Елена Владимировна : Я кстати постоянно стригусь по лунному календарю и это работает!

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)