Курс 1С Бухгалтерія Звертайтесь та з задоволенням навчайтсь
Курс 1С Бухгалтерія Звертайтесь та з задоволенням навчайтсь
Курс 1С Бухгалтерія Звертайтесь та з задоволенням навчайтсь
Курс 1С Бухгалтерія Звертайтесь та з задоволенням навчайтсь

Номер оголошення 44234

Опис

Курс 1С : Бухгалтерія включає розгляд Обліку операцій, ведення рахунків, розрахунок заробітної плати, реєстр продажів і вступу товарів - ці і тисячі інших паперів щодня зобов'язаний заповнювати бухгалтер. Проте завдяки спеціалізованому програмному забезпеченню, ця рутинна, копітка і монотонна робота була багато в чому автоматизована, що полегшило працю фахівців і значно зменшило кількість можливих помилок в звітних документах. Однією з найбільш відомих в Україні програм цього профілю є 1С: Бухгалтерія, вивченню якої і присвячена ця програма.

Уміння працювати з цим застосуванням - це навичка, необхідна кожному сучасному бухгалтерові. Знання цього програмного пакету не лише істотно спрощує роботу, але і сильно підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці. Завдяки грамотно складеній програмі, доступному викладу і безлічі практичних завдань кожен слухач курсів 1С : Бухгалтерія зможе засвоїти увесь матеріал і, що найважливіше, з успіхом застосовуватиме його у своїй діяльності. Зразки документів залишаться у Вac. Зручний графік зайняття. З вами займатимуться викладачі практики. Випускникам курсу видається посвідчення. Допомога в працевлаштуванні безкоштовна.

м. Житомир, вул. Кафедральна, 8, 3 поверх, 0674128841, 0635128625, 0412470242 Учбовий центр "Технологія успіху"

Зайняття уранці, вдень або увечері, можливо і у вихідні. Викладацький склад підбирається з практикуючих фахівців Після закінчення навчання ви отримаєте підтверджувальний документ з додатком. Будемо раді бачити вас в нашому учбовому центрі. Дзвоніть. Поспілкуємося!

бухгалтерські курси, бухгалтерські курси початківцем, бухгалтерський облік для початківців, бухгалтерський облік навчання, бухоблік для початківців, курси 1с, курси 1с

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Рівна та Рівненської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Рівна та Рівненської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)