Сепаратор-молокоочиститель ОМ1-А

Номер оголошення 49867

Опис

ПРИЗНАЧЕННЯ І ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ

Сепаратор-молокоочиститель ОМ1-А призначений для відцентрового очищення молока на молочних фермах . Виконання промислове. Застосовується на молочних фермах

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Продуктивність, л3/год..........................................................1020...1260 Обсяг грязьового простору барабана, л3............................1,2 Електродвигун:.......................................................................4М80В4У3 Потужність двигуна, кВт.......................................................... 1,5 Частота обертання барабана, об/хв......................................... 8000 Маса, кг, не більше...................................................................... 95

Сепаратор-молокоочиститель ОМ-1А молокоочиститель – 1000 л/год

Механічна обробка є невід'ємною частиною складного технологічного циклу переробки молока. Вона полягає в механічному впливі на молоко з метою його поділу на фракції (вершки і знежирене молоко), підвищення гомогенності та однорідності жирової фази в молоці до і після поділу, а також у підготовці для отримання однакового співвідношення масової частки жиру і сухих речовин у сировині й готовому продукті. Основні технологічні операції механічної обробки — сепарування, нормалізація і гомогенізація молока.

Сепарування молока

Процес сепарування являє собою механічне розділення молока на фракції під дією відцентрової сили. Сепарування застосовують для розділення молока на вершки і знежирене молоко, а також для його очищення від механічних і природних (кров, слиз тощо) домішок. Крім цього при сепаруванні із сироватки виділяють білки, отримують високожирні вершки, відокремлюють мікроорганізми від молока (бактериоотделение) та ін.

Під дією відцентрової сили молоко розділяється завдяки різниці густин фракцій: густина дисперсної фази (жиру) менше, ніж дисперсійного середовища (плазми молока), або густина дисперсійного середовища (плазми молока) менше, ніж дисперсної фази (частинок механічних та природних домішок).

Сепарування молока здійснюється в спеціальних машинах — сепараторах. Сепаратори призначені для розділення молока на вершки і знежирене молоко, називають сепараторами-сливкоотделителями, а для очищення молока — сепарато-рами-молокоочистителями. Сепаратори сливкоотделители з пристроями нормалізації молока називаються сепараторами-нормализаторами.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)