Продам Насос Г2-ОПА

Номер оголошення 49853

Опис

Насос Г2-ОПА (відцентровий насос харчової виробництво Дамиз

для перекачування харчових продуктів , соку , пива , вина , молока і подібних з ним по в'язкості харчових продуктів з t до 90°С)

Насос відцентровий харчової Г2-ОПА призначені для перекачування харчових продуктів , соків , пива , вина , молока і подібних з ним по в'язкості і хімічній активності харчових продуктів температурою не вище 90 С. По конструкції електронасос відцентровий для перекачування харчових продуктів , одноступінчатий, консольно-моноблочний, з закритими лопатями робочого колеса.

Всі деталі насоса відцентрового харчового , дотичні з перекачуваним середовищем, виготовлені з нержавіючої сталі і матеріалів.

Дамиз (полтава) виробляє в Україні відцентрові насоси для перекачування харчових продуктів хорошої якості різних модифікацій :
насос центробежый , купити , замовити , в Україні , 1г2-опд , 2г2-опд , в3-ора-10 ,в3-ора-2 , в3-ора , г2-опа , г2-опб , молоко насос , г2-озу , г2-опд , г2-опе , диспергатор , нц-12-10 , ншм , ншм-10

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)