Дитячий велосипед триколісний 6588
Дитячий велосипед триколісний 6588
Дитячий велосипед триколісний 6588
Дитячий велосипед триколісний 6588
Дитячий велосипед триколісний 6588
Дитячий велосипед триколісний 6588

Номер оголошення 236907

Опис

Раді запропонувати вашій увазі практичний і сучасний триколісний велосипед з ручкою – Велоколяска Best Trike 6588. Дана модель у використанні порадує як малюка, так і батьків. Best Trike 6588 – стильний, яскравий, функціональний і що не мало важливо для дитини повністю безпечний. Велосипед має бампер безпеки, а також двоточкові ремені безпеки. Управління транспортом можливо з допомогою батьківського ручки.
Що стосується матеріалу, з якого виготовлений Best Trike 6588, то сама рама – якісний метал, а колеса виконані з піни, завдяки чому безшумне пересування і плавне. Дитина завжди може відпочити на цьому велосипеді, поставивши свої ніжки на спеціальну підніжку. Для практичності велосипед обладнаний також кошиком і невеликим кишенькою на самій батьківського ручці. Для комфорту малюка можна вибирати оптимальне положення спинки сидіння. У даній моделі їх три. Також велосипед оснащений капюшоном з оглядовим віконцем. Завдяки йому дитина захищена як від сонця в спекотні дні, так і від дощу, коли приходить осінь.
Велоколяска Best Trike 6588 йде в таких кольорах: синій, салатовий, оранжевий, фіолетовий, жовтий, червоний, блакитний, бежевий.
Габарити велосипеда: висота - 95см, ширина - 55см, довжина - 80см.
Колеса: переднє - 25см, задні - 20см
Велоколяска Best Trike 6588 – модель 2016 року. Ми пропонуємо швидку доставку дитячого триколісного велосипеда Best Trike 6588 в будь-якій кількості в усі регіони України.
Тел.: (098) 222-29-23. Оксана.
Додаткова інформація на сайті ariv.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)