Професійне обладнання для ресторанів, барів та кафе

Номер оголошення 32788

Опис
Пропонуємо обладнання для роздачі страв: великий асортимент мармітів настільних, чафиндишей, термосів для напоїв, диспенсерів для мюслі, диспенсерів для молока, диспенсерів для соків, термосів для чаю і кави, гастроємкостей, ємностей для викладення блюд, фуршетного обладнання, інвентар для лінії роздачі, пальне для чафиндиш, паливо для мармітів, відро з горючою пастою для чафиндиш, відро з горчей пастою для марміту, гелеві свічки для мармітів і багато що інше обладнання для підприємств ресторанного господарства, обладнання для готелів, обладнання для шведського столу, обладнання для лінії роздачи, обладнання для торговельного залу ресторану можна купити зі складу за оптовими цінами зі слкада і під замовлення. Доставка по всій Україні.
Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)