Лава для жиму RN Sport з приставкою Скотта і тренажером для

Номер оголошення 123401

Опис

Лава для жиму RN Sport з приставкою Скотта і тренажером для ніг


Універсальна крамниця RN Sport з регульованими по висоті стійками, лавою Скотта, тренажером для ніг Характеристики: Регулюється кут нахилу спинки від 0 до + 60 градусів. Тренажер для м'язів грудей - батерфляй. Приставка Скотта для більш детальною і глибокою прокачування біцепса. Тренажер для ніг на передні і задні м'язів стегна і литки. Максимальне навантаження лавки до 300 кг. Навантаження на гаки (під штангу) до 150 кг. Порошкова (молоткова) фарбування. Чудова за якістю шкіра (обшивка) . Сидуха і спинка в міру м'яка і комфортна що чимало значить для якісного тренування. В комплекті інструкція по збірці лавки. Завантажити інструкцію по збірці можна тут!!! Стійка під штангу найважливіший тренажер для тренувань в домашніх умовах, без нього не один спортсмен не може вважати повноцінного тренування. Така лава дозволяє виконувати безліч вправ, розвивати м'язи грудей, рук і ніг. Силова лава під штангу RN Sport виконана з високоміцних матеріалів, з максимальною навантаженням на тренажер 290кг. Ця лава ідеальне співвідношення якості, функціональності і ціни. У набір тренажера входить кілька силових станцій, ножний блок, лава для жиму лежачи (з регульованим кутом нахилу), лава скотта, регульована по висоті. Стійки тренажера регулюються по висоті. Стійка допоможе не тільки досягти хороших результатів, але і зробить ваші тренування комфортними.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)