Скрипт Сайті Skyscanner - Захопити Сценарію - Захопити Клон

Номер оголошення 287937

Опис

Відвідайте наш сайт:

https://goo.gl/vY4rzL

Наш скрипт Skyscanner-це дуже зручна і зрозуміла система бронювання, яка дозволяє Вам почати свій власний туристичне агентство, яке допоможе вам у збільшенні більш ефективного обслуговування клієнтів. Через наш скрипт, оскільки власник може бути виграли в кращу сторону, як ми представили чотири різних види послуг. З нашої адмін панелі, користувач може додати додаткові послуги по своєму бізнес-план.

Наш схопити скрипт клон дозволяє стартапів і ентузіастів підприємців вивести свій бізнес мрію в реальність і побудував модель бізнесу краще, ніж за рахунок зменшення зазору між власниками таксі і клієнтів.Основною перевагою даного скрипта є мультивендорной концепції, той, хто має автомобіль або автобус, авто або таксі, вони можуть зареєструватися в якості постачальника і викладайте свої деталі в залежності від наявності можливості.

Наші готові схопити скрипт дуже чуйний і SEO-доброзичливий, який виконує прохання пасажира в ефективний спосіб. Через наш адмін-панелі, користувач може додавати всі різні категорії послуг, таких як автобуси, таксі, таксі, авто і т. д. Адміністратор може керувати всіма користувачами, туристичних агентств, замовлень, коментарі, КМВ, гірки. А також ті можуть переглядати стан бронювання, здійсненого користувачем.

Через нашу панель користувача, користувач може здійснити пошук фірми по містах, досвіду і оцінок. Користувач може зробити замовлення, вибравши дату поїздки, час, місце і тип сервісу, який він хоче поїхати.

Ділові люди можуть додати логотип своєї компанії і почати брендинг своїх пасажирів за допомогою нашого скрипта. Як наш Багатофункціональний туристичний універсальний скрипт зручні

Інтерфейс поряд з інтеграцією в Google карти і забезпечених платіжними шлюзами і легко налаштовується відповідно до вимог користувачів. І разом з тим, власник сайту отримує легко виграли від рекламних банерів і Гугл Адсенс.

Зв'язатися з нашою командою інет рішення

Пишіть нам: vsjayan@gmail.com

Телефонуйте: Індія (+ 91) 9841300660

Телефонуйте: (США) – (+1) 325 200 4515

Телефонуйте: (Великобританія) – (+44) 203 290 5530

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)