Номер оголошення 274996

Опис

КомпанияИнтегра пропонує послуги по изготовлениюменю, а також папок для меню будь-яких видів– багатосторінкові меню, меню в одинлист, меню у вигляді газети, винні карти,дитяче меню, меню на винос, сезонныеменю і т. д. Ми виготовляємо всю продукциюна власному виробництві, поэтомуможем гарантувати качественноеизготовление, виконання термінів, а такжецену від виробника. Виробничі потужності компанії Інтегра позволяютизготавливать меню не тільки з паперу і картону, при виготовленні ми используемтакие матеріали, як дерево, шкіра, кожзам,метал, пластик, різну фурнітуру іт.д. У нашій компанії Ви можете заказатьизготовление меню на будь-який бюджет: отнедорогих стандартних меню до эксклюзивныхи креативних меню. Ми пропонуємо полныйкомплекс послуг по виготовленню менюдля кафе, барів і ресторанів: від разработкиидеи і концепції меню до реальногоисполнения і здачі замовлення під ключ. Також ми виготовляємо та іншу продукциюдля Horeca – счетніци,костери, серветниці,візитки і т. д.

Мыработаем по всій Україні! Запрошуємо ксотрудничеству!

Контакти

Р. Одеса

Вул.Дальницька 43/3

Тел. 048-738-0-655, +38 (097)-629-31-80

E-mail:info@integra.od.ua,

Сайт:www.integra.od.ua


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)