Служба аварійного відкриття замків і виготовлення ключів "Берлога

Номер оголошення 336342

Опис

Розтин дверей – досить поширена послуга. Ключі від вхідних дверей губляться, замки виходять з ладу внаслідок тривалої експлуатації, недбалого ставлення до механізму, неправильної установки запірного пристрою або спроби злому. І одного разу чоловік приходить додому або на роботу, а всередину приміщення потрапити не може. Оперативно знайти слюсаря екстра-класу, здатного впоратися із замком будь-якої складності і розкрити двері цілодобово, буде непросто, особливо в нічний час або у вихідні і святкові дні. Тому багато людей у таких випадках викликають службу МНС, забуваючи, що відволікають людей від важливих справ . Але існує спеціальна аварійна служба відкриття дверей "БЕРЛОГА"! "Барліг"- професіонал, який має в арсеналі необхідні знання, сучасний інструмент, і постійно оттачивающий свою майстерність, який якісно робить свою роботу. Всі , хто хоч раз зверталися в службу "БЕРЛОГА" впевнені, що в будь-який час доби, при будь-яких погодних умовах, профільний фахівець прибуде на місце максимально швидко і якісно виконає розтин замків: дверях всіх видів; автомобілях; сейфах; гаражах; офісних та інших приміщеннях.

Тому, якщо у вас трапилася неприємність з замком, а на вулиці ніч – не біда! Для Служби екстреного розтину замків і виготовлення замків "БЕРЛОГА" ст не існує вихідних, свят, пробок, і поганої погоди.

Майстри більше десяти років успішно виконують розтин замків в Одесі цілодобово, при цьому вартість послуг досить демократична, і не залежить від часу доби і району міста. Майстер по відкриттю дверей від "БАРЛОГУ" – кращий вибір на ринку аналогічних послуг!
Жителі Одеси високо оцінили якість надання послуг Служби "Берлога" , і тому Одеський міський портал Знак Якості нагородив керівника Канева Семена Володимировича почесним Дипломом та Кубком "Знак Якості"!

Кваліфіковані майстри.

Різноманітність заготовок, своєчасне поповнення витратних матеріалів.
Можливість виготовити ключ у замку, ремонт і зміна секретних кодів.
Робота з електронікою різних видів і марок, включаючи з іммобілайзером, кодові механічні або електронні замки сейфів, металевих шаф.
Гарантія на всі види робіт


Аварійне відкриття

Розтин дверей без механічних пошкоджень. Ми відкриваємо, а не зламуємо.
Відкриття автомобілів

Розкриття сейфів

Екстрений виклик, цілодобово, без перерв на обід і вихідних


Дублікати і оригінали ключів для автомобілів
При втраті ключів від автомобіля, ми відкриємо, а також виготовимо ключ в найкоротші терміни. Наші майстри, після уточнення деяких технічних деталей, готові оперативно виїхати на місце для надання допомоги в межах Одеської області. Наша спеціалізація — робота з іммобілайзером.

Гарантія

В наш час підготовка майстрів і вміння користуватися новітнім обладнанням, а також матеріалами провідних фірм світу дозволяє нам гарантувати:

точне та швидке виготовлення практично будь-якого ключа

розкриття будь-якого замку без пошкоджень

Виготовлення дублікатів ключів на Mercedes-benz

Відновлення ключа при втраті

Заміна корпусів на ключах Mercedes-benz

Програмування ключів Mercedes-benz

Прив'язка до автомобіля

Ремонт ключа

Видалення старих ключів

Виготовлення дублікатів ключів "рибок" з 1998 по 2012 рр.

Ремонт смарт ключів Mercedes

Виготовлення смарт ключів Mercedes

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)