Продати волосся Київ, скупка волосся Одеса, купимо волосся Дніпро

Номер оголошення 287982

Опис

Продати волосся в Україні по самій вигідною ціною можна нашої компанії. Ми купуємо волосся по всіх містах Україні, купимо не фарбоване волосся від 40 сантиметрів, платимо самі високі ціни.також купимо сивину і фарбоване волосся. Київ, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя - у цих та інших містах України є наші представники, ви можете їм продати волосся у вашому населеному пункті.
Якщо волосся вже зрізані, покладіть їх на тканину поруч з сантиметром, і зробіть фото. Фото надішліть на Вайбер за номером, через 5 хвилин вам відпишуть вартість.
Якщо ви тільки плануєте зробити стрижку і продати волосся, і думаєте «хороша це ідея чи ні» - почитайте відгуки людей які вже продали волосся особисто або за допомогою післяплати нової пошти на сайті і в соц мережах, посилання нижче в оголошенні.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)