КФС Кольцова. Синя серія
КФС Кольцова. Синя серія
КФС Кольцова. Синя серія
КФС Кольцова. Синя серія

Номер оголошення 281062

Опис

Ми живемо в дивовижному світі, в світі інноваційних технологій у всіх сферах життя. Але ми ніхто без здоров'я! Медицина з часів Сократа, дуже сильно змінилася. Нові технології, що дозволяють не тільки успішно лікувати, але і перешкоджати виникненню хвороб. Один з альтернативних методів профілактики та лікування, особливо хронічних недуг – енергоінформаційні технології в медицині. Вже більше 10 років на ринку існують прилади КФС Кольцова – коректори функціонального стану, які допомагають вирішувати величезний спектр проблем по здоров'ю.

Одна з базових пластин Кольцова, це кфс №2 – детокс, яка сприяє очищенню організму, виведенню шлаків і токсинів. КФС Детокс пригнічує і знищує запальні процеси в органах і тканинах, відновлюючи обмін речовин. Пластина кфс Кольцова Детокс також прискорює процеси реабілітації після перенесених захворювань та стимулює діяльність імунної системи. Ще одна з найважливіших її функцій - сприяє розм'якшенню і виведення каменів, піску з нирок і жовчного міхура.

Дізнайтеся більше про КФС Кольцова у офіційних представників в Україні.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)