Вази для квітів оптом

Номер оголошення 17931

Опис

Всі знають, що дарувати квіти можна всім і практично завжди. Але квіти повинні радувати не тільки в момент подарунка, але і протягом хоча б декількох днів. Саме для цього потрібні вази, і цим пояснюється надзвичайна популярність цього товару. Також вази для квітів оптом куплені у нас, стануть ходовим товаром в якості подарунка. Адже ще в Стародавній Греції вази вважалися прекрасним подарунком. Компанія OlimpiaGroup пропонує підприємцям за демократичними цінами придбати оптом вази зі скла та інших матеріалів. Без ваз зараз практично неможливо оформити інтер'єр будинку, офісу, ресторану, кафе. Будь-якому приміщенню вази надають цікаві нотки.

Правильний асортимент

Асортимент ваз для квітів оптом, в тому числі і ваз з скла оптом, компанія OlimpiaGroup постійно розширює. Ми намагаємося надати оптовим покупцям найактуальніші вази, адже їх дизайн часто вибирають виходячи з модних тенденцій. Також у нас завжди в наявності класичні моделі. Розглянути любу вазу Ви зможете на сайті оптового інтернет-магазину: http://olimpia-group.com.ua/g4838868-vazy. У нас можна придбати вази:

  • Ефектні фігурні вази;

  • Скляні вази, що імітують плетіння або вид битого скла;

  • Вази з стеклав формі келихів, стаканів, кубків, циліндрів, пісочного годинника, конвертів тощо;

  • Вази для букетів або для однієї квітки;

  • Настільні і підлогові вази.

Розвивайтеся з нами

Вази високої якості за демократичними цінами оптом можна купити, заповнивши форму замовлення прямо на сайті : http://olimpia-group.com.ua/. Є якісь запитання? Задавайте, зателефонувавши за номером +38096875-77-30. Отримавши від Вас передплату в 100% ми в найкоротші терміни відправимо партію товару у Ваше місто надійної транспортної компанією, а в межах столиці доставимо безкоштовно. Мінімальне замовлення - 1 500грн.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)