Штори ПВХ
Штори ПВХ
Штори ПВХ
Штори ПВХ
Штори ПВХ
Штори ПВХ
Штори ПВХ
Штори ПВХ
Штори ПВХ
Штори ПВХ
Штори ПВХ
Штори ПВХ
Штори ПВХ
Штори ПВХ

Номер оголошення 247388

Опис

Виготовлення штор з тканини ПВХ під замовлення, будь-яких розмірів і конфігурацій. Штори для автосервісів та автомийок застосовуються для поділу простору на окремі робочі зони, і можуть підвішуватися вздовж в'їзних воріт, створюючи додаткову тепло-зберігаючі завісу. На виробництві - щоб розмежувати склад, відокремити чисті і брудні зони переробки, холодні і теплі. Штори забезпечують високу звукоізоляцію, що необхідно на багатьох виробництвах при скороченні виробничих зон. Прозорі штори для відкритих майданчиків та альтанок дає можливість застосовувати ці приміщення для відпочинку з ранньої весни і аж до першого снігу. Підключивши опалювальний прилад, ви зможете підвищити температуру на терасі до необхідного рівня. Штори ПВХ витримують будь-які погодні умови - і семидесятиградусную спеку, і міцні морози. У шторах і тентових перегородках можливе виготовлення дверних прорізів, з перекриваючими відкидними пологами, для проходу людей і переміщення вантажів.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)