Ліжка металеві недорого. Двоярусні ліжка

Номер оголошення 300332

Опис

Пропонуються купити металеві ліжка для різних напрямків. Даною пропозицією передбачається оптовий і роздрібний продаж продукції різної комплектації.

Головні переваги:

- Різновид пропонованих моделей. Одноярусні, 2-х ярусні, 4-х місцеві, комбіновані. Можливість розмістити відразу чотири людини, якщо двухъярусныекровати виконані в стилі Комбі. Такі моделі допомагають економити місце і розміщувати більше людей на маленькій площі. Дана ліжко з 2-ма ярусами має 4 спальних місця (по два на верхньому і нижньому поверсі). Якщо будете купувати цю модель, то ви заощадите ваші кошти.

- Легко збирається і кріпиться (звичайними металевими болтами з шайбами і гайками).

- Ціновий діапазон. Вартість продукції значно нижче кованих виробів.

Ціна металевої ліжка розглядається в залежності від розміру і кількості. На ціну впливає вибраний комплект дуг, сходів, матеріалу обробки.

- Транспортабельність. (Товар стійкий і компактний при транспортуванні).

Армійські ліжка представлені двох видів – розбірні і звичайні моделі. Спальне місце – 800мм**1900мм. Можна запропонувати розміри 700мм**1900мм для організацій спортивного типу. Якщо розглядати розбірні моделі, то можна комбінувати, з однієї двоповерхової зробити два односпальні ліжка.

Якщо треба економити на купівлі, пропонується продукція з габаритами по ширині 700 міліметрів, а довжина буде 1900 міліметрів.Загальні розміри 70//190см.

При необхідності купити ліжко металеву в Одесі достатньо зателефонувати і повідомити ваше замовлення. Доставка проводиться транспортом компанії перевізника. Оплата за домовленістю. При великому обсязі розглядається можливість доставки окремою машиною або у формі довантаження, якщо машина їде в потрібному напрямку.

0955237709, 0969722707
Юрій
Сайт.http://metall-beds.weebly.com/

http://sites.google.com/site/metallbeds/

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)