Гнучкий блокіратор на вікна. Продам замок-блокіратор Penkid
Гнучкий блокіратор на вікна. Продам замок-блокіратор Penkid
Гнучкий блокіратор на вікна. Продам замок-блокіратор Penkid
Гнучкий блокіратор на вікна. Продам замок-блокіратор Penkid

Номер оголошення 375702

Опис

Маленька дитина — справжній вічний двигун. Малюк 2-3 років вивчає навколишній світ на дотик. Йому цікаво все. Малюк відкриває всі двері і вікна, які трапляються йому на шляху. В ніколи не передбачите, де малюк може опинитися в наступну мить. Мить, і може статися найстрашніше. А адже уникнути сумних наслідків просто, якщо заздалегідь придбати дитячий замок блокіратор Penkid (Туреччина). Встановивши на вікна і балконні двері гнучкий блокіратор "Антидетка", ви будете надійно захищені від випадкового розорювання вікна. При цьому ви можете легко відкрити вікна і двері, оснащені безопасками на вікна, на режим провітрювання, не знімаючи замку. Довжина гнучкого обмежувача близько 20 див. Блокіратори на вікна від дітей надійно кріпляться зсередини. Таким чином вікна, забезпечені гнучким блокуванням від дітей, додатково захищені від проникнення ззовні.

Дитячі замки-блокатори Penkid підходять для будь-яких балконних дверей і вікон, не псують зовнішнього вигляду вікна. Гнучкі обмежувачі відкриття вікна надзвичайно міцні і надійні. В екстремальних ситуаціях замок-блокіратор легко відкрити універсальним ключем, відповідним для всіх замків даної моделі. Це величезний плюс використання гнучких блокаторів у порівнянні з традиційними решітками або ролетами для забезпечення безпеки. Пропоновані нами замки "Антидетка"пройшли серйозну перевірку в Україні і мають сертифікат якості.

Замовити ці чудові блокатори відкриття вікна від дітей елементарно. Відправте заявку у вайбер або зателефонуйте і наші менеджер забезпечать надсилання вам замку-блокатора. Ми самі оплатимо доставку замків замовнику.

Телефонуйте!

Тел.: +380983908308, Viber: +380954902333 (Менеджер Анастасія).

Відеоогляд: https://www.youtube.com/watch?v=QrT4zGPMC8Y&feature=youtu.be.

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)