Універсальне обладнання. Селезень Плюс

Номер оголошення 299985

Опис

Універсальне обладнання. Реставрація, виробництво подушок. Селезень Плюс.

Селезень Плюс - універсальне обладнання для виробництва і реставрації подушок, ковдр, пуховиків, м'яких іграшок, а також для сортування пуху-пера і виробництва пухових ковдр найвищої якості.

Лінія Селезень Плюс працює як з природним пухом, так і синтетичними наповнювачами.

Обладнання працює в 4х основних режимах.

1. Чистка та дезінфекція перо-пухової суміші (ППС). Видалення важких сторонніх механічних включень. Заміна напірника подушки або перини.

У процесі обертання ППС в барабані-обеспыливателе, за допомогою спеціальної сітки відсіюються всі сторонні легкі включення: пил, ворс, кісткове борошно, продукти життєдіяльності пилового кліща.

2. Сортування і виділення пуху з ППС за допомогою висхідних повітряних потоків в прозорому куполі сортувального вузла. Виробництво пухового матеріалу для пуховиків і ковдр вищої якості.

3. Виготовлення ковдр (пухових та синтетичних) на установці і на приставному столі для ковдр великих розмірів за допомогою верхнього поворотного патрубка D 50

4. Виготовлення пуховиків, ортопедичних матраців, м'яких іграшок, спальних мішків за допомогою патрубка D 32 на лицьовій панелі обладнання перо-пухових і синтетичних матеріалів.

Обладнання може бути оснащений додатковими опціями.

Крім прямого призначення прозорий купол (вузол сортування пуху-пера) створює рекламний ефект, привертаючи увагу витає у висхідних потоках повітря пуху.

Додаткова опція пилососа - трубка для вакуумної (стислій) упаковки пухо-перових виробів.

Габарити 1450х588х920, загальна маса 128 кг, габарити пилососа 600х600х280, потужність 1.4 кВт

Телефонуйте 380675780983 (вайбер)!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)