Пелетний Котел КВП-100 кВт
Пелетний Котел КВП-100 кВт
Пелетний Котел КВП-100 кВт
Пелетний Котел КВП-100 кВт

Номер оголошення 350295

Опис

Якщо вам потрібно опалювати велике приміщення і зробити це з найменшими витратами, пропонуємо вам звернути увагу на наші промислові котли на пелетах, які стають все більш популярними в Україні. Установка пелетного

твердопаливного котла і створення незалежної системи опалення дуже актуальна на сьогоднішній день.

Компанія John Greaves Energy випускає пелетні теплогенератори різної потужності, які призначені для опалення і гарячого водопостачання промислових приміщень і будівель.

Пелетний Котел КВП-100 кВт оснащений сучасною системою управління, контролю та сигналізації, що забезпечує максимальну ефективність спалювання палива і абсолютну легкість експлуатації.

Модель пройшла технічні випробування з показником ККД 87% і отримала сертифікат відповідності державним технічним вимогам. Також, дана модель має стабільно високий показник терміну експлуатації, який складає близько 15 – 20 років.

Вартість даної моделі - 233094 грн. з ПДВ.

Більш детальну інформацію про цю та інші моделях можна подивитися на сайті https://jgenergy.com.ua/ або дізнатись за телефоном +38 (050) 236 20 96.

Сайт: https://jgenergy.com.ua/

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)