Платіжні та інформаційні термінали
Платіжні та інформаційні термінали
Платіжні та інформаційні термінали
Платіжні та інформаційні термінали

Номер оголошення 301618

Опис

В терміналах випускаються компанією VendingPro встановлено надійне комп'ютерне обладнання – якісні материнські плати, процесори і відеокарти, що дозволяють безперебійно і без зависань здійснювати роботу терміналу.

Для зв'язку в платіжні термінали встановлені бездротові модеми виробництва компанії Huawei, і обладнані антенами для посилення сигналу, які забезпечать стабільний зв'язок навіть в місцях поганого покриття мережі.

Детальніше на сайті:https://vendingpro.com.ua/

Компанія VendingPro реалізує велику кількість комплектуючих для платіжних та інформаційних терміналів, які можна використовувати для їх обслуговування і ремонту, а так само застосовувати для інших потреб.

Приміром, сенсорні панелі можна використовувати для звичайних моніторів, підключивши їх по USB до комп'ютера, що зробить їх сенсорними, це може бути зручно в сфері продажів та виробництва, де незручно, або немає можливості використовувати мишу та клавіатуру для введення даних і взаємодії з комп'ютером.

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)