Ефективний детектор жучків і камер «BugHunter Professional CR

Номер оголошення 70583

Опис

Прилад захисту від прослуховування,детектор жучків і камер «BugHunter Professional CR-01» з високою чутливістю 50 мВ/м. Приладів з більш високою чутливістю і ефективністю на сьогоднішній день просто не існує.

Ультратонкий і стильний детектор,володіє унікальними функціями. Прилад работаетв сверхшироком діапазоні частот: від 10 до 3500 МГц, що дозволяє йому виявляти будь бездротові пристрої прихованого шпигунства, а також подавители стільникового зв'язку. Рекордно широкий динамічний діапазон(70 дБ, у найближчого конкурента 48 дБ), що дозволяє детектору вловлювати сигнали наднизької, так і надвисокої потужності і значно збільшує ефективність виявлення жучків і камер.Присутній 10-рівнева система сигналізації рівня заряду акумулятора пристрою.Має 3 основні режими роботи(пошуку аналогового сигналу, пошуку цифрового сигналу, режим охорони).Прилад має сенсорне управління,що дуже зручно і стильно на сьогоднішній день.

Ми є офіційним представником виробника детектори жучків і прихованих камерна Україні!
Безкоштовна доставка по Україні без передоплати - Ви оплачуєте лише вартість товару при отриманні!Детальніше по телефону 0677190866 або на сайті i-protect.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Малина та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Малина та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)