масажери та очищувачі шкіри
масажери та очищувачі шкіри
масажери та очищувачі шкіри
масажери та очищувачі шкіри
масажери та очищувачі шкіри
масажери та очищувачі шкіри
масажери та очищувачі шкіри
масажери та очищувачі шкіри

Номер оголошення 24917

Опис

Clarisonic Aria Clarisonic Mia, Foreo Luna, Foreo Luna mini масажери та очищувачі шкіри за кілька хвилин. Ваша шкіра буде ідеальною!!!

Результат вже після першого використання.

Ціна від 1200 грн. Можливий опт!!!!

Інтернет магазин: http://babyliss.pp.ua/

Foreo Luna масажер для комбінованої шкіри

Масажер для комбінованої шкіри — це диво техніки, яке дозволяє позбавиться від проблемної шкіри, будь то старіння, млявість, акне, колір. Цей пристрій допоможе позбутися всіх проблем якщо використовувати її систематично кожен день, і ви дуже скоро побачите позитивний для вас результат. Форео місяць купити просто.

Одна з версій масажерів для вмивання Foreo Luna це Foreo Luna Combination Блакитна. Прилад має силіконову основу, очищення шкіри відбувається за рахунок м'яких щетинок різного розміру.

У ньому є функції очищення і омолодження, ви самі вибираєте потрібну вам програму. У приладу є функція пам'яті і він запам'ятає останню операцію і при наступному включенні вибере саме її.

При використанні потрібно включити прилад змочити його водою і нанести ваше улюблене засіб для вмивання особи, ефект буде набагато краще ніж просте миття руками або іншими щітками для вмивання. Кожній ділянку потрібно масажувати приблизно 15 секунд для гарного результату. Форео місяць купити можна прямо на нашому сайті.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)