Виготовлення і реалізація піддонів і палет. Замовити європіддон

Номер оголошення 376416

Опис

Виготовимо якісні піддони для зберігання і перевезення різних вантажів. В наявності є готові піддони і палети стандартних розмірів, європіддони. Можливе виготовлення піддонів за індивідуальними розмірами замовника. Всі піддони виготовляються з деревини, що відповідає вимогам міжнародних стандартів якості. Вся деревина, яка йде на виготовлення піддонів і палет відмінно висушена (вологість деревини 18-22 %). Готові європіддони відповідають вимогам і нормам міжнародних стандартів. Швидко, якісно виготовимо будь-які стандартні піддони, європіддони, полегшені і посилені піддони за індивідуальними замовленнями.

Замовити піддони і палети високих стандартів якості можна по телефону. Телефонуйте, обговоримо строки виготовлення та спосіб відправки піддонів замовнику. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, швидкість виготовлення, відмінна якість готових піддонів. Гарантії виробника.

Телефонуйте!

Тел.: +380975794071 (Олександр).

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)