Куплю коралові намиста, венеціанське намисто, баламути

Номер оголошення 236145

Опис

Дорого куплю коралові намиста, венеціанське намисто (Венеціанка), намисто баламути в будь-якому стані. Ціна залежить від ваги, розміру, кольору і якості виробу. Які коралові намиста цікавлять: червоні корали (відтінок червоного), справжні корали повинні бути важкими і твердими як камінь, форма виробів повинна нагадувати діжечку. Щоб продати виріб і визначити приблизну вартість, Ви можете зв'язатися по телефону і на словах описати Ваше прикраса. Вислати фотографії бус, скориставшись мобільними додатками, або на електронну пошту. Продати намисто з коралів, венеціанське намисто, баламути за хорошою ціною в найкоротші терміни - це цілком реально. Конфіденційність гарантую умов угоди та нерозголошення інформації третім особам.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)