встановлення та монтаж натяжних стель у фірмі "Ламанш"

Номер оголошення 247740

Опис

Натяжні стелі у Львові користуються великим попитом завдяки своїм перевагам: вони дуже естетичні і здатні перетворити будь-який інтер'єр. Красива матова або глянсова текстура додасть приміщенню витонченість і закінчений вигляд. На поверхню стель можна наносити найрізноманітніші зображення - найчастіше для цього використовується фотодрук. Можна вибрати стелі з текстилю, які перетворять будинок і зроблять його ще затишніше.

Натяжні стелі прості в монтажі - установка займе всього 2-3 години, при цьому не доведеться прибирати з приміщення всі меблі, так як ніякого сміття і пилу не буде;

якісні полотна зберігають свою форму, малюнок і технічні характеристики в дуже широкому діапазоні температур - від -50 до +80 градусів;

натяжні стелі відрізняються міцністю, еластичністю, вологостійкістю, відмінними гігієнічними і пожежобезпечними властивостями. Крім того, вони «дихають», підвищують звукоізоляцію і термоізоляцію будинку і навіть здатні регулювати мікроклімат у приміщенні - наприклад, забирати зайву вологу (стосується тканинних полотен)

можливість створення криволінійних і багаторівневих конструкцій відкриває по-справжньому широкий простір для творчості! Вони гармонійно вписуються в будь-який інтер'єр, будь то хай-тек, класика, ампір, бароко, мінімалізм або ін.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)