Набір Паломники з Ізраїлю. Купити в Україні

Номер оголошення 407835

Опис

Християнські сувеніри з Єрусалиму з доставкою. Купити Набір паломника християнський з Ізраїлю можна в нашому магазині. Сувенірна продукція з Ізраїлю з потужною позитивною енергетикою. Християнські амулети Набір паломника різної комплектації. Кожна частинка Набору паломники з Ізраїлю виготовлена з величезною любов'ю і несе всю теплоту і благодать цих святих місць.

Набір паломника стане відмінним подарунком вашим близьким та рідним, усім, кому ви хочете показати своє особливе ставлення. Обереги з Єрусалиму можна вибрати на нашому сайті. Ми гарантуємо якість Наборів паломника, що продаються у нашому магазині.

Для зв'язку: телефон, Вайбер, Телеграм. Замовлення висилаємо Новою Поштою. Оплата при отриманні або переказ грошей на карту Приватбанку. Набір паломника — сильний захисний оберіг для ваших близьких. Замовляйте.

Тел.: +380935520330 (вайбер, телеграм)

Сайт: http://gift-jerusalem.tilda.ws.

Пошта: present20009@gmail.com

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Львова та Львівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)