Любителям живої природи - живучі іспанські тритончики. Доставка

Номер оголошення 395964

Опис

Любителям живої природи - живучі іспанські тритончики. Доставка від 2 шт Ціна 200 грн.До якості води испаские тритони нетребовательныотстоянная вода з крана. На пару тритонів досить акваріума ємністю 15 літрів. Добре себе почувають в широкому діапазоні температур: від 15 до 25°С, короткочасно витримують і більш критичні значення. Оптимальна температура змісту 18-21°С. Кормом служать мотиль, трубочник, дощові черв'яки, співмірні шматочки риби, курятини, яловичої печінки та нирок. Тритони прекрасно знаходять здобич самі. Самки зазвичай більш ненажерливі, ніж самці. Для запобігання ожиріння їжу дають раз в 3-4 дня.За літературними даними, живуть іспанські тритони в неволі аж до 20 років.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)