прокат ретро-суконь
прокат ретро-суконь
прокат ретро-суконь
прокат ретро-суконь

Номер оголошення 386421

Опис

У кожної дитини в Україні залишити яскраві спогади про свято на ранку, різдво, Новий рік або на шкільному виступі, шляхом перевдягання в ретро сукні, карнавальні костюми, казкових героїв і яскраві маскарадні костюми і образи.

Для цього Магазин «Прокат Веселка» впровадив послугу прокату ретро-суконь за доступною ціною для будь-якої Української родини. Подробиці тут http://www.prokat-raduga.com.ua/retro-platja

Кожен раз, коли в дитячому саду проводять ранки, хочеться щоб донька виглядала краще за всіх. Проте малюки швидко ростуть, і купувати вбрання на кожне свято не всім батькам по кишені. Вихід простий: підібрати сукню у компанії, що займається прокатом карнавальних костюмів.
У нашому асортименті представлені самі модні варіанти на сьогоднішній день, а саме: вінтажні сукні для дівчаток. Вони популярні завдяки витонченості та жіночності, пишності та красою оздоблення.
Дитячі сукні в стилі стиляг – оригінальний образ для юної модниці.
У нашому інтернет-магазині представлені варіанти на будь-який смак:
однотонні і з кольоровою обробкою;
з вставками мережива і атласу;
з прямими спідницями і пишними.
Чому варто взяти напрокат ретро сукню для дітей
Дитинство швидкоплинно і кожен батько хоче продовжити його для своїх чад. Немає нічого краще, ніж створити яскраві спогади. Саме стильні вбрання, в яких юна модниця буде відчувати себе принцесою, допоможуть закріпити в її пам'яті святкові миті. Заради цього варто вибрати плаття, яке зробить юну модницю справжньою принцесою.
Представлені на сайті моделі пошиті з елітних тканин. В асортименті ретро сукні для дітей з атласу й шовку, мережива та фатину. В деяких варіантах присутня оригінальна вишивка, робить дівчинку справжньої леді. Купити такий наряд буде не завжди можливо, а ось взяти напрокат доступно кожному з батьків.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)