Магазин "Прокат Веселка" Ретро сукні

Номер оголошення 392106

Опис

У кожної дитини в Україні залишити яскраві спогади про свято на ранку, різдво, Новий рік або на шкільному виступі, шляхом перевдягання в ретро сукні, карнавальні костюми, казкових героїв і яскраві маскарадні костюми і образи.
Для цього Магазин «Прокат Веселка» впровадив послугу прокату ретро-суконь за доступною ціною для будь-якої Української родини. Подробиці тутhttp://www.prokat-raduga.com.ua/retro-platja
Кожен раз, коли в дитячому саду проводять ранки, хочеться щоб донька виглядала краще за всіх. Проте малюки швидко ростуть, і купувати вбрання на кожне свято не всім батькам по кишені. Вихід простий: підібрати сукню у компанії, що займається прокатом карнавальних костюмів.
У нашому асортименті представлені самі модні варіанти на сьогоднішній день, а саме: вінтажні сукні для дівчаток. Вони популярні завдяки витонченості та жіночності, пишності та красою оздоблення.

Дитячі сукні в стилі стиляг – оригінальний образ для юної модниці.
У нашому інтернет-магазині представлені варіанти на будь-який смак:
- однотонні і з кольоровою обробкою;
- з вставками мережива і атласу;
- з прямими спідницями і пишними.
Чому варто взяти напрокат ретро сукню для дітей?
Дитинство швидкоплинно і кожен батько хоче продовжити його для своїх чад. Немає нічого краще, ніж створити яскраві спогади. Саме стильні вбрання, в яких юна модниця буде відчувати себе принцесою, допоможуть закріпити в її пам'яті святкові миті. Заради цього варто вибрати плаття, яке зробить юну модницю справжньою принцесою.
Представлені на сайті моделі пошиті з елітних тканин. В асортименті ретро сукні для дітей з атласу й шовку, мережива та фатину. В деяких варіантах присутня оригінальна вишивка, робить дівчинку справжньої леді. Купити такий наряд буде не завжди можливо, а ось взяти напрокат доступно кожному з батьків.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)