Аксесуари для мобільного телефону
Аксесуари для мобільного телефону
Аксесуари для мобільного телефону
Аксесуари для мобільного телефону
Аксесуари для мобільного телефону
Аксесуари для мобільного телефону

Номер оголошення 227413

Опис

Аксесуар для мобільного телефону, неважливо,що саме , навушники, запобіжне скло або плівку, вибрати набагато складніше, ніж сам смартфон. Справа в тому, що в магазинах дуже велика кількість подібної продукції. Але поганий виріб купувати не хочеться, а якісне не по кишені.

Магазин wookie.com.ua намагається дати своїм клієнтам максимально широкий вибір зарядних пристроїв, захисних стекол, чохлів для телефонів і планшетів. Всього в їх асортименті понад 10000 товарів, які вже є в наявності. Тому вибираючи собі аксесуар, ви можете бути на 100% не сумніваються, що вам не доведеться чекати, поки його доставлять в інтернет-магазин.

В асортименті магазину продаються вироби для наступних торгових марок: Samsung, Lenovo, Xiaomi, ASUS, LG і багатьох інших.

Wookie.com.ua знаходиться на ринку вже 5 років і за цей час вони показали себе у властивості надійних партнерів. Уважні і професійні співробітники зможуть відповісти на будь-яке питання щодо продукції, дати грамотну пораду, зорієнтувати за ціною і якістю, допоможуть швидко оформити замовлення. Доставка продукції здійснюється безкоштовно Новою поштою, незалежно від товару і суми замовлення.


Київ, вул. Межигірська, 25

Адреса : sales@wookie.com.ua

Телефони:

044 222-68-69
068 361-59-39
050 475-31-13


Сайт: http://wookie.com.ua/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)