Триходовий Клапан регулюючий Danfoss VF3
Триходовий Клапан регулюючий Danfoss VF3
Триходовий Клапан регулюючий Danfoss VF3
Триходовий Клапан регулюючий Danfoss VF3
Триходовий Клапан регулюючий Danfoss VF3
Триходовий Клапан регулюючий Danfoss VF3
Триходовий Клапан регулюючий Danfoss VF3
Триходовий Клапан регулюючий Danfoss VF3

Номер оголошення 14756

Опис
Триходовий Клапан регулюючий Danfoss VF3 використовується в системах тепло - та холодопостачання будівель. В якості регульованого середовища може бути використаний 50% водний розчин гліколя.

Характеристики триходового регулюючого клапана Danfoss VF3: Умовний прохід: Ду = 15-150 мм; Умовний тиск: Ру = 16 бар; Регульована середовище: вода або 50% водний розчин гліколя; Пропускна здатність: Kvs = 0,63-320 м3/год; Приєднання до трубопроводу: фланцеве; Температура регульованого середовища: 2 (-10)*-150 °С (130 °С - для поєднань клапана VF3 c приводом AMV(E)435; 2 (-10)*-200 °С - для VF3 Ду = 125-150 мм)

* (При температурі від -10 до + 2 °С потрібно підігрівач штока).

Сідельний Клапан Danfoss VF3 для застосування з приводами: - AMV(E) 435 - Ду = 15-80 мм (до 130 °С), - AMV(E) 438SU - Ду = 15-50 мм, - AMV(E) 85 і AMV(E) 86 - Ду = 125-150 мм, - AMV 423 і AMV 523 - Ду = 100 мм.

Відповідність стандартам: Директива ЄС щодо обладнання, що працює під тиском 97/23/EC.

Монтаж клапана Danfoss VF3 Перед монтажем потрібна промивка трубопровідної системи, розмістити з'єднувальні елементи трубопроводу і клапана на одній осі, захистити клапан від напружень з боку трубопроводу. Також потрібно переконатися, що напрямок руху регульованого середовища збігалося з напрямком, зазначеним на його корпусі: завжди від входу (у прохідних клапанів) або від входів А і В (для триходових клапанів) до виходу АВ.

Положення клапана Danfoss VF3 Клапан може бути встановлений в будь-якому положенні, крім електроприводом вниз. Необхідно забезпечити вільний простір навколо клапана з приводом для їх демонтажу та обслуговування. Клапан і привід забороняється розміщувати у вибухонебезпечних приміщеннях. Температура навколишнього повітря при монтажі і експлуатації клапана повинна бути в діапазоні 2-50 °С. Електропривод може бути повернутий навколо осі штока клапана у зручний для обслуговування положення (на 360°), після чого він повинен бути зафіксований на клапані стопорними гвинтами.

Потоки клапана Триходовий клапан може бути використаний тільки для змішування потоків, тобто повинен мати два входи і один вихід. Для розділення потоків клапан слід встановити на зворотному трубопроводі. При установці насоса безпосередньо перед вхідним патрубком клапана А можливі виникнення гідроударів і, як наслідок, перевантаження приводу.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)