Найекономічніші сучасні електрообігрівачі
Найекономічніші сучасні електрообігрівачі
Найекономічніші сучасні електрообігрівачі
Найекономічніші сучасні електрообігрівачі
Найекономічніші сучасні електрообігрівачі
Найекономічніші сучасні електрообігрівачі

Номер оголошення 251996

Опис

Інфрачервоні карбонові та миканитовые панелі.
Миканитовые обігрівачі - саме економне і ефективне рішення для обігріву будь-яких комерційних приміщень. Це самі потужні й економні обігрівачі.
Карбонові панелі - найвигідніший спосіб електро-опалення будинків, квартир та офісів. Всі 100% площі поверхні обігрівача є гріючим елементом. Миттєвий прямий розігрів.
Нагрівальна інфрачервона картина - прекрасна можливість вирішити одночасно два питання, дизайну та опалення. Це не ті дешеві плівки для теплої підлоги, які у конкурентів називаються картинами-обігрівачами і продаються в інтернеті за 600грн., а реальний повноцінний обігрівач, в якому вся площа поверхні є безпосередньо гріючим елементом.
Переваги цих панелей незаперечні.
Вся площа поверхні наших панелей є обігрівачем, всередині яких немає тепловтрат. Немає нагрівальних кабелів і верств, вся поверхня - це 100% джерело тепла.
Миканитовые і карбонові панелі на 20-30% ефективніше і економічніше керамічних.
Вони розігріваються миттєво. Керамічні нагрівачі на початку повинні нагріти весь «бутерброд» верств, і лише потім починають гріти навколишнє середовище. Все 20-30 хвилин, поки керамічний «бутерброд» розігрівається, ви просто витрачаєте даремно електроенергію!
Наші сонячні панелі опалення легше, гарніше і ергономічнєє. Такі панелі використовуються на підводних човнах і космічних кораблях.
Температура нагрівального елемента у промислових миканитовых обігрівачів до 400 °C, у карбонових 110 °C. При тому ж споживанні енергії, стандартна температура керамічного обігрівача 80 °C
Карбонові та миканитовые обігрівачі більш надійні і довговічні, оскільки не мають складної конструкції.
Сьогодні ви можете придбати дійсно сучасний обігрівач, який безсумнівно замінить всі застарілі моделі буквально через пару років. Ви можете стати володарем цього дива техніки прямо сьогодні!
Тел.: (095) 834-73-86; (068) 573-43-26. Дмитро.

Додаткова інформація на сайті obogrevatel.kiev.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)