Економні ІЧ обігрівачі, миканитовые і карбонові
Економні ІЧ обігрівачі, миканитовые і карбонові
Економні ІЧ обігрівачі, миканитовые і карбонові
Економні ІЧ обігрівачі, миканитовые і карбонові
Економні ІЧ обігрівачі, миканитовые і карбонові
Економні ІЧ обігрівачі, миканитовые і карбонові

Номер оголошення 239016

Опис

Миканитовые інфрачервоні обігрівачі - саме економне і ефективне рішення для обігріву будь-яких комерційних приміщень. Це самі потужні й економні обігрівачі. Остання розробка провідних вчених світу.
Карбонові інфрачервоні панелі - найвигідніший спосіб електро-опалення будинків, квартир та офісів. Всі 100% площі поверхні обігрівача є гріючим елементом. Миттєвий прямий розігрів.
Керамічні інфрачервоні обігрівачі - найдешевший вид інфрачервоних обігрівачів. Його основний недолік полягає в тому, що нагрівальний елемент - карбоновий кабель, не займає всієї площі поверхні, теплопередача відбувається не відразу, а через керамічну поверхню. Крім цього, такі обігрівачі довго розігріваються, до 20-25 хвилин і мають велику вагу. Плюси - відносна дешевизна і акумуляція тепла.
Нагрівальна інфрачервона картина - прекрасна можливість вирішити одночасно два питання, дизайну та опалення. Це не ті дешеві плівки для теплої підлоги, які у конкурентів називаються картинами-обігрівачами і продаються в інтернеті за 600грн., а реальний повноцінний карбоновий інфрачервоний обігрівач, в якому вся площа поверхні є безпосередньо карбоновим гріючим елементом. З застосуванням такої технології стало можливим унікальне поєднання м'якого і безпечного тепла в приміщенні в поєднанні зі стильним доповненням в інтер'єрі. По своїй суті обігрівач-картина - це карбонова панель опалення, обтягнута полотном, тобто це реально справжня картина на полотні. Таким чином, такий інфрачервоний обігрівач не просто зігріває невеликі приміщення - до 15кв.м, але й створює додатковий затишок.
Тел.: (095) 834-73-86; (068) 573-43-26. Дмитро.

Додаткова інформація на сайті obogrevatel.kiev.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)