Квадрокоптер Mavic Pro Platinum Китай
Квадрокоптер Mavic Pro Platinum Китай
Квадрокоптер Mavic Pro Platinum Китай
Квадрокоптер Mavic Pro Platinum Китай

Номер оголошення 338556

Опис

Mavic Pro Platinum - це чудовий квадрокоптер, розроблений на заводі DJI для внутрішнього ринку Китаю. Вартість його, до речі, істотно нижче, але це не означає, що він менш функціональний. Відсутність гарантії, змінена чистота і дальність польоту - це ті деякі відмінності, які вплинули на ціну.

Mavic Pro Platinum - високотехнологічний складаний квадрокоптер з оновленим дизайном. До того ж, малошумні пропелери дозволяють дрону літати тихіше на 60%.

Mavic Pro Platinum оснащений малошумними пропелерами аеродинамічній конструкції (модель 8331), завдяки чому шум при зльоті і посадці дрона зменшився на 4 дБ (60%). Крім того, поліпшені електронні регулятори ходу працюють стабільніше завдяки синусоїдальним драйверам.

Дізнатися точні характеристики і відмінності від європейської та української версії Mavic Pro Platinum Ви можете зателефонувавши по телефону

або на сайті mavic.co.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Києва та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)